Ό,τι μας απέμεινε από τον παράδεισο

Κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο δρόμο, το σενάριο είχε τον ηθοποιό να ξαπλώνει στο πάτωμα τραυματισμένος. Φυσικά, ο τραυματισμός του ήταν προσποιητός, κάτι που ήταν σαφές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ή μάλλον πιο σωστά, σχεδόν σε όλους.

«Ο χαρακτήρας που έπαιζα τραυματίστηκε και πονούσε πολύ», είπε ο πρωταγωνιστής στα τοπικά δίκτυα. «Είχε πέσει από ένα άλογο και μπορούσε να αναπνέει με δυσκολία.»

Όμως ένα μέλος του κοινού με τέσσερα πόδια δεν ήταν απόλυτα σίγουρο, οπότε αποφάσισε να μπει στη σκηνή για διερεύνηση. Ο ηθοποιός φαίνεται έκανε τόσο καλή δουλειά, που το κουτάβι πίστευε ότι δεν ήταν μόνο ο χαρακτήρας του αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος που αντιμετώπιζε προβλήματα. Αποφάσισε να βοηθήσει και πήγε να αγκαλιάσει τον ηθοποιό, προσφέροντας του παρηγοριά. «Ένιωσα μια ζεστασιά κοντά στο πρόσωπό μου. Αρχικά νόμιζα ότι ο συμπρωταγωνιστή μου ερχόταν προς το μέρος μου.»

Αφού συνειδητοποίησε την αλήθεια, δεν μπορούσε παρά να βγει για λίγο από τον ρόλο και να δώσει στον σκύλο ένα μεγάλο χαμόγελο. «Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν ένιωσα τα φιλιά του σκύλου. Ήμουν πολύ συγκινημένος. Ήταν σαν άγγελος που ήθελε να με βοηθήσει. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα. Δεν το περίμενα.»

Ότι μας απέμεινε από τον παράδεισο είναι τα ζώα, όπως έχει πει και ο Μίλαν Κούντερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *