Γέννησε τον γιο της γνωρίζοντας ότι θα τον χάσει

Η φωτογράφος Melissa Jean μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή την ιστορία της Skye καταφέρνοντας να συγκινήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Τα αντίο είναι μόνο για όλους εκείνους που έχουν αγαπήσει με τα μάτια τους και όχι για εκείνους που έχουν αγαπήσει με την καρδιά και την ψυχή τους», σχολίασε η φωτογράφος της η Melissa, δείχνοντας τη Skye να φέρνει στον κόσμο τον γιο της Brave (σημαίνει γενναίος στα αγγλικά) έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της. «Είναι από τις ιστορίες που πρέπει να μοιράζεσαι όταν τις βλέπεις, καθώς μπορείς να δώσεις δύναμη σε άλλους γονείς!»
«Ήταν τιμή μου που έγινα κομμάτι της πραγματικά απίστευτα μικρής και πολύτιμης ζωής του μικρού Brave. 29/5/19 – 31/5/19»

Ο μικρός Brave διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Υποπλαστικής Αριστεράς Καρδίας. Πρόκειται για μια σπάνια γενετική πάθηση όπου η αριστερά πλευρά της καρδιάς – περιλαμβανόμενης της αορτής, της αορτικής βαλβίδος, της αριστεράς κοιλίας και της μιτροειδούς βαλβίδος – είναι υποαναπτυγμένη, είναι δηλαδή πολύ μικρότερη από το φυσιολογικό.. Τι μπορεί να το προκάλεσε; Στα περισσότερα παιδιά η αιτία δεν είναι γνωστή. Μερικά παιδιά μπορεί να έχουν και άλλα καρδιακά ελαττώματα μαζί με το HLHS. Ο γιατρός τους, τους ενημέρωσε ότι παρά την όποια θεραπεία, υπήρχε πιθανότητα να μην καταφέρει να ζήσει το μωρό τους μετά τη γέννησή του.
Αυτοί οι γενναίοι άνθρωποι, όπως αναφέρει και η Melissa στο ποστ της, αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο τον γιο τους. Του επέτρεψαν να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει και να ζήσει την ζωή του. Όση και αν ήταν αυτή. Έτσι και έγινε. Ο μικρός Brave γεννήθηκε στις 29 Μαΐου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Μαΐου, δύο μέρες μετά τη γέννησή του. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Όμως δεν τα κατάφεραν.
Η μητέρα του, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσει. Ακόμη και οι αδερφές του, βρέθηκαν στο πλευρό του και πρόλαβαν να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν. Η ίδια ήθελε ο κόσμος να μάθει την ιστορία της, ώστε να ξέρουν όσοι έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο, να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι.

Πηγή: fractal

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *